Žebra na polévku – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Žebra na polévku

Svou chuť rozehrají nejlépe v poctivém vývaru, ale nebojte se je i upéct na grilu.

179
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Bok
Vhodné pro: Vývar
Vyzrálé hovězí: Žebra na polévku

Žebra na polévku

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint