Žebra – Meatpoint

Dokonale upečená hovězí žebra jsou lahůdkou, kterou když jednou ochutnáte, tak už neodoláte. Výborná jsou jen lehce kořeněná či naložená v marinádě. Vyžadují trošku větší péči, ale maso je pak křehké a odpadá od kosti skoro samo. Vykostěné žebro můžete nakrájet na malé kousky a podusit a nebo přidat do ragú, které získá výraznější chuť. Kus žeber pod vysokým roštěncem. Je to chuťový favorit. Dá se rožnit nebo grilovat, krásná věc. Když se maso připravuje na kosti, jeho chuť je vždy daleko lepší, vysoké žebro není výjimkou. Dušená na kořenové zelenině a následně grilovaná jsou lahůdkou.

219
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Bok
Vhodne pro: Dušení, Grill
Vyzrálé hovězí: Žebra

Žebra

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint