Bubenečská 308/13
Praha 6 - BubenečPo - Pá / 8:00 - 19:00
Sobota / 9:00 - 15:00
Přijímáme platební karty Visa a MasterCard.
víceVáleček je hned po spodním šálu další velmi namáhaný sval zadní kýty. Svým tvarem připomíná svíčkovou, vyznačuje se jemnými masovými vlákny. Italové ho například používají na carpaccio. Vynikající je hlavně na pečení a dušení. Maso bývá sušší, proto je nejlepší ho prošpikovat a udělat z něj vynikající svíčkovou omáčku.
Zrání: | Suché a mokré |
---|---|
Doba zrání: | Minimálně 14 dní |
Druh masa: | Kýta |
Vhodné pro: | Omáčky, Pečení |
S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.
Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.
Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.