Váleček – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Váleček

Váleček je hned po spodním šálu další velmi namáhaný sval zadní kýty. Svým tvarem připomíná svíčkovou, vyznačuje se jemnými masovými vlákny. Italové ho například používají na carpaccio. Vynikající je hlavně na pečení a dušení. Maso bývá sušší, proto je nejlepší ho prošpikovat a udělat z něj vynikající svíčkovou omáčku.

579
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Kýta
Vhodné pro: Omáčky, Pečení
Vyzrálé hovězí: Váleček

Váleček

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint