Svíčková – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Svíčková

Nejdražší kus hovězího masa. Je to totiž nejlahodnější a nejkvalitnější maso. Nachází se v hřbetní části, hned pod páteří a je to tedy velmi málo používaný sval. Díky tomu, je maso velmi křehké, jemné a šťavnaté. Známá jídla ze svíčkové jsou například škrábaný tatarák, biftek či svíčková Wellington.

1050
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Hřbet
Vhodne pro: Grill, Mletí, Omáčky, Steaky
Vyzrálé hovězí: Svíčková

Svíčková

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint