Bubenečská 308/13
Praha 6 - BubenečPo - Pá / 8:00 - 19:00
Sobota / 9:00 - 15:00
Přijímáme platební karty Visa a MasterCard.
víceNejdražší kus hovězího - jedná se totiž nejlahodnější a nejkvalitnější maso. Nachází se v hřbetní části, hned pod páteří, takže je to málo používaný sval. Díky tomu je maso velmi křehké, jemné a šťavnaté. Známá jídla ze svíčkové jsou například škrábaný tatarák, biftek či svíčková Wellington.
Zrání: | Suché a mokré |
---|---|
Doba zrání: | Minimálně 14 dní |
Druh masa: | Hřbet |
Vhodné pro: | Gril, Mletí, Omáčky, Steaky |
S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.
Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.
Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.