Španělský ptáček – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Španělský ptáček

Podle tradičního receptu našich babiček připravujeme v Meatpointu španělské ptáčky z našeho BIO vyzrálého hovězího zadního, přesněji vrchního šálu. Základem náplně jsou poctivé a kvalitní suroviny třeba uzená slanina nebo naše IQ buřty, které z Meatpointu už jistě znáte. Španělské ptáčky si pak jen snadno a rychle doma upečete, doporučujeme péct přibližně hodinu a půl v troubě předehřáté na 180°C.

569
1 ks
Složení: hovězí zadní - vrchní šál, kysaná okurka, IQ buřt, uzená slanina bez kůže, vejce, anglická slanina, hořčice, sůl, pepř
Druh masa: Závitky
Vyzrálé hovězí: Španělský ptáček

Španělský ptáček

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint