Salsiccia s chilli a čedarem – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Salsiccia s chilli a čedarem

Salsiccia je klobása původem z Itálie, my ji děláme čerstvou přímo na prodejně. Tato obsahuje farmářské vepřové a naše bio vyzrálé hovězí maso, čedar, chilli a přírodní střívko. Ideální je na grilování, doporučujeme středně propéct, ať je krásně šťavnatá. Vhodné jsou i do těstovin, zkuste třeba náš recept s liškami, ale pozor, trošku pálí.

41,90
100 g
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Složení: 75 % farmářské vepřové maso, 25 % hovězí maso, 10 % chedar
Druh masa: Salsiccia
Vhodné pro: Gril
Vyzrálé hovězí: Salsiccia s chilli a čedarem

Salsiccia s chilli a čedarem

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint