Ossobuco – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Ossobuco

Velmi oblíbený kousek našeho řezníka. Ossobuco je kližka s morkovou kostí, která masu dodává hutnou hovězí chuť, bez které se při pečení hovězího jen težko obejdete. Výborné je dlouho pečené se zeleninou či na dušení.

149
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Kýta, Plec
Vhodne pro: Dušení, Pečení
Vyzrálé hovězí: Ossobuco

Ossobuco

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint