Bubenečská 308/13
Praha 6 - BubenečPo - Pá / 8:00 - 19:00
Sobota / 9:00 - 15:00
Přijímáme platební karty Visa a MasterCard.
víceVelmi oblíbený kousek našeho řezníka. Ossobuco je kližka s morkovou kostí, která masu dodává hutnou hovězí chuť, bez které se při pečení hovězího jen těžko obejdete. Výborné je dlouho pečené se zeleninou či na dušení.
Zrání: | Suché a mokré |
---|---|
Doba zrání: | Minimálně 14 dní |
Druh masa: | Kýta, Plec |
Vhodné pro: | Dušení, Pečení |
S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.
Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.
Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.