Ořech – Meatpoint

Jeden z nejměkčích svalů, ideální na steaky i rolády, velmi šťavnaté maso. Vynikající na tatarský biftek.

359
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Kýta
Vhodne pro: Mletí, Omáčky, Pečení, Steaky
Vyzrálé hovězí: Ořech

Ořech

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint