Nízký roštěnec – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Nízký roštěnec

Libovější část masa s menším obsahem tuku. Jedná se o velmi kvalitní, šťavnaté maso, vhodné především k přípravě steaků. Z roštěnce můžeme připravit známý anglický Roastbeef či ho použít na vídeňské roštěnky.

749
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Hřbet
Vhodné pro: Gril, Pečení, Steaky
Vyzrálé hovězí: Nízký roštěnec

Nízký roštěnec

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint