Loupaná plec – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Loupaná plec

Tento kus masa je protkaný silnou šlachou, která ale u vyzrálého masa vůbec není na škodu, po úpravě totiž dokonale změkne. Je to tedy vyloženě omáčkové maso. Díky své šťavnatosti je loupaná plec výborná také k mletí. Po odstranění šlachy si ji můžete vychutnat na grilu jako tzv. Flat iron steak.

499
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Plec
Vhodné pro: Dušení, Omáčky, Pečení
Vyzrálé hovězí: Loupaná plec

Loupaná plec

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint