Kuřecí roláda bylinková – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Kuřecí roláda bylinková

Plněná kuřecí roláda - česká klasika, kterou pro vás vždy čerstvě vyrábíme přímo na prodejně. Připravujeme ji z celého kuřete, aby byla hezky šťavnatá, plníme ji žemlovou nádivkou s petrželí a kůžičku potíráme bylinkovou marinádou pro ještě vyváženější chuť. Stačí ji péct hodinu a půl cca na 160°C.

269
1 ks
Složení: Kuřecí maso, Nádivka (bílé pečivo, vejce, smetana, směs bylinek, muškátový květ), bylinková marináda
Druh masa: Rolády
Vyzrálé hovězí: Kuřecí roláda bylinková

Kuřecí roláda bylinková

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint