Krk – Meatpoint

Velmi libové, přímo omáčkové maso - třeba do guláše nebo rajské. Pokud je vyšší, lze ho použít na pečení. Namletý je výtečný do burgerů či domácích klobásek.

399
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Plec
Vhodné pro: Mletí, Omáčky
Vyzrálé hovězí: Krk

Krk

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint