Kližka – Meatpoint

Kližky vyžadují delší tepelnou úpravu ve větším množství tekutiny, ta naše je vyzrálá míň, než jste zvyklí. Maso z horní části kližky nakrájené na kostky je nejlepší k přípravě guláše a ragú. Vážně, lepší kousek prostě nenajdete. Díky kolagenu nepotřebuje guláš příliš zahušťovat.

329
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Kýta, Plec
Vhodné pro: Dušení, Pečení
Vyzrálé hovězí: Kližka

Kližka

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint