Hanger – Meatpoint

Tento kousek masa si většina řezníků schovávala pro sebe a dobře věděli proč. Je to velmi lahodný a šťavnatý kus masa. Svalový úpon bránice, který se nachází kousek od jater a díky tomu chytá silnou kořeněnou hovězí chuť. Nejlepší je na grilu a ve světě je velmi známý pro přípravu fajitas.

490
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Hřbet
Vhodne pro: Grill, Steaky
Vyzrálé hovězí: Hanger

Hanger

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint