Bubenečská 308/13
Praha 6 - BubenečPo - Pá / 8:00 - 19:00
Sobota / 9:00 - 15:00
Přijímáme platební karty Visa a MasterCard.
víceJde o břišní sval, který je v podstatě neustále používán. Flank je tedy hovězí pupek, který je zbavený všech tučných částí. Je vhodný na rolády, kapsy či namletý do burgeru. Nejznámější je na grilu jako tzv. flank steak, kde se krátce griluje vcelku a poté se krájí proti vláknu na tenké plátky.
Zrání: | Suché a mokré |
---|---|
Doba zrání: | Minimálně 14 dní |
Druh masa: | Bok |
Vhodné pro: | Gril, Steaky |
S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.
Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.
Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.