Bubenečská 308/13
Praha 6 - BubenečPo - Pá / 7:30 - 19:00
Sobota / 9:00 - 15:00
Přijímáme platební karty Visa a MasterCard.
víceKdyž už sandwich, tak se steakem! Připravte si s námi perfektní sandwich z nízkého roštěnce.
Smíchejte sůl, papriku, pepř, česnekový prášek, oregano a kajenský pepř v malé misce. Odřízněte vrchní tuk a rozkrojte maso na polovinu. Obalte každou z částí masa v polovině kořenící směsi a pořádně jí vmasírujte. Maso zabalte do fólie a dejte do ledničky minimálně na 1 hodinu, ideálně přes noc.
Předehřejte gril na vysokou teplotu. Promněte maso se zbývající směsí koření. Zatáhněte maso zprudka z každé strany. Zatažené maso dejte do alobalu a položte ho na vypnutou stranu grilu a pečte ho přes nepřímé teplo. Každých cca 15 minut maso otočte na jinou stranu. Pečte maso cca 1 hodinu nebo dokud vnitřní teplota není cca 60 °C, tedy na medium rare.
Zabalte maso do alobalu a nechte ho odpočinout po dobu 20 minut. Mezitím si připravte křenovou omáčku. Smíchejte křen, majonézu, česnek a citronovou šťávou, přidejte sůl, kayenský pepř a čerstvě mletý pepř podle chuti. Nakrájejte maso na velmi tenké plátky.
Potřete obě strany pečiva křenovou omáčkou, na spodní stranu položte horké plátky masa, najemno nakrájenou cibuli a pár plátků kyselé okurky a přiklopte druhou půlkou pečiva. Sandwich je výborný i za studena, dobrou chuť!