Hledáme prodavače – Meatpoint

Hledáme prodavače

21.06.2024

Co očekáváme?

  • Jste komunikativní, nápomocný/á a užíváte si práci s lidmi
  • Jste energický/á a máte 100% pozitivní přístup k zákazníkům
  • Umíte si udržet dobrou náladu a trpělivost, i když má zákazník zvláštní požadavky
  • Jste gurmán a práce s jídlem je Váš sen
  • Jste manuálně zručný/á a nebojíte se nožů
  • Znalost cizích jazyků výhodou, nikoliv povinnosti

Co nabízíme?

  • Zaměstnanecké slevy na maso, takže o víkendu grilovačka u vás doma!
  • Provize z prodeje
  • Stravenky/Příspěvek na stravování
  • Dovolenou 160 hodin
  • Příspěvek na penzijní spoření po zkušební době
  • Proplácení práce přesčas, příplatků za víkendy a svátky
  • Směny krátký / dlouhý týden

Co Vás čeká?

  • Prodej masa, uzenin a doplňkového zboží,
  • Příprava obložených chlebíčků a sendvičů
  • Prodej a výroba teplých pokrmů
  • Obsluha pokladny, doplňování zboží
  • Kontrola kvality a úklid pracoviště

Kdo jsme a za čím stojíme

Jsme farmáři z Krušných hor a více než 20 let chováme naše zvířata na 1300 hektarech na úpatí hor, kde se mohou volně pást a jejich život probíhá přirozeně. Žádné inseminace, žádné hormony a žádná antibiotika. Je pro nás zásadní, aby naše zvířata prožila kvalitní a bezstresový život, což se potom odrazí v kvalitě, chuti a výživových hodnotách masa. Tento tradiční přístup kombinujeme s vysoce moderním zpracováním masa tak, aby naši zákazníci o tyto vlastnosti masa na talíři nepřišli. Důležitou součástí procesu je zrání, díky němuž maso nabývá měkčí a křehčí konzistence, a získává tak předpoklady pro to nejlepší kulinářské využití. Každý kousek našeho masa prochází nejprve suchým zráním (tzv. stařením), a to po dobu minimálně 14 dní. Poté dozrává ve vakuu na mokro, a to až do okamžiku, než ho zákazník doma vybalí a začne vařit.

Jak to u nás funguje

Naše vyzrálé hovězí prodáváme spolu s dalšími farmářský mi a poctivými výrobky v řeznictví Meatpoint v jedné z nejpříjemnějších čtvrtích v Praze na stanici metra Hradčanská. Aby si u nás stihl nakoupit úplně každý, tak máme otevřeno od pondělí do pátku od 7:30 do 19:00 a v sobotu od 9:00 do 15:00. Každé ráno přicházíme dříve, abychom mohli prodejnu připravit. U nás práce funguje na směny, které se střídají v krátkém a dlouhém týdnu. Každý druhý týden tak budete mít více než času, který můžete věnovat rodině a svým koníčkům.

Můžete se těšit na práci v moderním řeznictví, kde dbáme na vysoké hygienické standardy a používáme moderní vybavení, které Vám usnadní spoustu práce. Také si vyrábíme vlastní dobroty jako salssicciu či roastbeef přímo v řeznictví, takže když Vás to bude bavit, můžete se s námi podílet na vymýšlení receptů. Náplní Vaší každodenní práce jinak bude vstřícná a pozitivní komunikace směrem k zákazníkům, ale i v rámci týmu, budete pracovat s pokladnou, ale také doplňovat zboží, kontrolovat jeho čerstvost a pomáhat udržovat pořádek a čistotu. Ale nebojte, my tady nejsme jako v kdejakém hypermarketu, takže se tolik nenaběháte. Máme tu uvolněnou atmosféru a za pár dní už budete znát všechny naše stálé zákazníky a budete vědět, pro jaké dobroty k nám chodí. Zákazníci jsou různorodí a jsou mezi nimi i cizinci, takže budete-li mít chuť, můžete se zdokonalit i v cizích jazycích.

Čeho chceme dosáhnout

Naším cílem je, aby si zákazníci z našich výrobků připravili skvělá jídla a vychutnali si přirozenou chuť masa, které pochází z ekologického zemědělství a za kterým je kus poctivé práce. Chceme proto, aby se k zákazníkům naše maso dostalo v té nejlepší podobě a maximálně příjemné formě a s úsměvem. Naší prioritou je jim vyhovět v čem to jen jde, pokud si přejí plátky šunky, které téměř prosvítají, rádi jim je tak připravíme. Snažíme se jim poradit, jak s masem pracovat a s čím jej kombinovat, popřát dobrou chuť a udělat vše proto, aby odešli spokojení, ať byl jejich den jakkoliv těžký. Váš přístup znamená mnohem víc, než zkušenosti a tam kde chybí znalosti, bude stačit zručnost a snaha. My vás vše rádi naučíme.

Pokud Vás nabídka v Bubenečské zaujala nebo máte nějaké otázky, tak pište na bubenecska@meatpoint.cz nebo volejte na 773 424 208.

Těšíme se na Vás!

Další novinky v Meatpointu

Vyzrálé hovězí

Z naší farmy