Vysoký roštěnec – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Vysoký roštěnec

Jeden z nejhodnotnějších svalů - tudíž ideální na steaky. Ve Francii, Británii nebo ve Spojených státech si ho dokonce cení více než svíčkové. Během přípravy na pánvi nebo grilu pouští vrstva tukového krytí tuk do masa a steak je tedy šťavnatější a chuťově výraznější. Ze střední části vysokého roštěnce je nejznámější tzv. rib eye steak.

569
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Hřbet
Vhodné pro: Steaky
Vyzrálé hovězí: Vysoký roštěnec

Vysoký roštěnec

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint