Vysoký Roštěnec – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Vysoký Roštěnec

Jeden z nejhodnotnějších svalů. Je ideální na steaky. Ve Francii, Británii nebo ve Spojených státech si ho cení více než svíčkové. S vrstvou tukového krytí, během přípravy pouští tuk do masa a steak je tedy šťavnatější a chuťově výraznější. Ze střední části roštěnce je nejznámější tzv. rib eye steak.

549
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Hřbet
Vhodne pro: Steaky
Vyzrálé hovězí: Vysoký Roštěnec

Vysoký Roštěnec

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint