Vysoká plec – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Vysoká plec

Hodí se k pečení vcelku, nakrájená na kostky je vhodná k přípravě gulášů či perkeltů, nakrájená na plátky se výborně hodí k přípravě španělských ptáčků. Naše vyzrále je výborné i na steaky plné chuti, maso má jemné vlákno.

319
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Plec
Vhodne pro: Omáčky, Pečení
Vyzrálé hovězí: Vysoká plec

Vysoká plec

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint