Spodní šál – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Spodní šál

Je to nejnamáhanější část zadní kýty. Má tedy hrubší svalové vlákno, i přesto dokáže být skvělé v kuchyni. Vyžaduje větší péči a musí se déle vařit. Je to však libové maso, které lze krásně plátkovat, používá se na rolády či ragú. Nejlepší je ovšem na česneku s výpečky, knedlíkem a špenátem.

289
1 kg
Původ: Farma Kámen, Krušné hory
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Kýta
Vhodne pro: Dušení
Vyzrálé hovězí: Spodní šál

Spodní šál

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo vám doporučíme vhodné maso pro váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint