Oháňka – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Oháňka

Je vhodná k dušení a vaření. Nejlepší je ale jako základ pro velmi silných vývary jedinečné chuti - každý šéfkuchař Vám potvrdí, že ten nejlepší vývar je právě z oháňky.

299
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Kýta
Vhodné pro: Vývar
Vyzrálé hovězí: Oháňka

Oháňka

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint