Bubenečská 308/13
Praha 6 - BubenečPo - Pá / 8:00 - 19:00
Sobota / 9:00 - 15:00
Přijímáme platební karty Visa a MasterCard.
víceNachází se ve středu hrudního koše, v místě, kde se spojují žebra. Je to velmi výrazný kousek masa a proto je ideální do polévek či jako základ silných vývaru. Dobré je propečené v troubě pod pokličkou pouze s bylinkami, šalotkou či česnekem a podávaný s křenem a hořčicí.
Zrání: | Suché a mokré |
---|---|
Doba zrání: | Minimálně 14 dní |
Druh masa: | Plec |
Vhodné pro: | Dušení, Vývar |
S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.
Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.
Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.