Hrudí s kostí – Meatpoint
Meatpoint / Naše hovězí / Hrudí s kostí

Nachází se ve středu hrudního koše, v místě, kde se spojují žebra. Je to velmi výrazný kousek masa a proto je ideální do polévek či jako základ silných vývaru. Dobré je propečené v troubě pod pokličkou pouze s bylinkami, šalotkou či česnekem a podávaný s křenem a hořčicí.

199
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Plec
Vhodné pro: Dušení, Vývar
Vyzrálé hovězí: Hrudí s kostí

Hrudí s kostí

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint