Flank – Meatpoint

Jde o břišní sval, který je v podstatě neustále používán. Flank je tedy hovězí pupek, který je zbavený všech tučných částí. Je vhodný na rolády, kapsy či namletý do burgeru. Nejznámější je na grilu jako tzv. flank steak, kde se krátce griluje vcelku a poté se krájí proti vláknu na tenké plátky.

619
1 kg
Zrání: Suché a mokré
Doba zrání: Minimálně 14 dní
Druh masa: Bok
Vhodné pro: Gril, Steaky
Vyzrálé hovězí: Flank

Flank

Připravíme

S potěšením Vám připravíme balíček masa na grilování dle Vašeho výběru nebo Vám doporučíme vhodné maso pro Váš recept.

Nasekáme

Dle vašeho přání Vám nasekáme či nameleme Vámi vybraný kousek tak, abyste Vy nemuseli.

Zabalíme

Na naše maso myslíme i po prodeji a proto Vám Váš nákup rádi zavakuujeme či zabalíme do přepravky nebo papíru dle přání.

Jak si naše maso vychutnat

Řeznictví Meatpoint